پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

حجت عبدالملکی: تانکر‌هایی که از کشور‌های اسلامی برای اسرائیل نفت می‌برند را منفجر می‌کنیم

وزیر دولت ابراهیم رییسی گفت: چه فرقی می‌کند که یک کشتی از فرانسه و جا‌های دیگر برای رژیم صهیونیستی بار بیاورد، یا اینکه تانکر‌ها از کشور‌های اسلامی برای رژیم صهیونیستی نفت ببرند، آن را می‌زنیم. از نظر ما فرقی نمی‌کند. جفت اینها اهداف مشروع است. اینکه اینها مسلمان هستند دلیل نمی‌شود که بگوییم اجازه دهیم اینها تجارت خود را انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر دولت ابراهیم رییسی گفت: چه فرقی می‌کند که یک کشتی از فرانسه و جا‌های دیگر برای رژیم صهیونیستی بار بیاورد، یا اینکه تانکر‌ها از کشور‌های اسلامی برای رژیم صهیونیستی نفت ببرند، آن را می‌زنیم.

حجت عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت ابراهیم رییسی، در سخنانی که بخش‌هایی از آن در کانال‌های خبری منتشر شد، به انتقاد از مبادلات تجاری کشور‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی پرداخت و به نوعی آنها را تهدید کرد.

عبدالملکی گفت: ۷ میلیارد دلار نفت خامی که اسرائیل وارد می‌کند، عمدتا از کشور‌های اسلامی است. این را بدانید که خیلی از کشور‌های اسلامی، شریک تجاری رژیم صهیونیستی نیستند. اینکه بگوییم کالا‌های رژیم صهیونیستی را مصرف نکنید یک لطمه است ولی در نابودی رژیم صهیونیستی تعیین کننده نیست. اینکه کوکا کولا و پپسی کولا نخوریم، درست است که لطمه به حساب می‌آید ولی شبیه سوزن زدن به خرس است. خیلی اتفاق سنگینی رخ نمی‌دهد.

او در ادامه گفت:، اما یکسری کالا‌ها هستند که جهان اسلام در آن خیلی موثر است مثل نفت خام. از آذربایجان به این رژیم نفت خام داده می‌شود. آمار‌هایی هم هست که کردستان عراق هم دارد نفت خام به اسرائیل می‌دهد. این را باید تحریم کنیم. البته اگر ادامه بدهند، از نظر ما زدن ناوگان حمل نفت خام کشور‌های اسلامی به رژیم صهیونیستی هم مجاز است.

عبدالملکی گفت: چه فرقی می‌کند که یک کشتی از فرانسه و جا‌های دیگر برای رژیم صهیونیستی بار بیاورد، یا اینکه تانکر‌ها از کشور‌های اسلامی برای رژیم صهیونیستی نفت ببرند، آن را می‌زنیم. از نظر ما فرقی نمی‌کند. جفت اینها اهداف مشروع است. اینکه اینها مسلمان هستند دلیل نمی‌شود که بگوییم اجازه دهیم اینها تجارت خود را انجام دهند.

او خطاب به این کشور‌ها گفت: یا خودتان خط لوله‌تان را قطع می‌کنید، یا آن را منفجر می‌کنیم. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر